Studio props of opwaaiende zomerjurkjes en alle andere stukken stof.

Stof is altijd een bron van inspiratie voor mij. Ik zie er een beeldhouwwerk in, een kledingstuk, een speciale textuur die heel interessant werkt en een eigen identiteit heeft. Als ik niet uitkijk al draaiend, vouwend en spelend met een herontdekte interessante materie - heeft de potlood in mijn hand er al een hele collectie in een reeks snelle modetekeningen van gemaakt. De stapel prachtige creaties wordt steeds hoger en dankzij een door een windvlaag opengeslagen raam vliegen de unieke couture creaties zo van tafel door de kamer. De wedding gowns zweven over de vloer en slepen een dromerige waas van de magie van een trouwdag met zich mee. Stof is bepalend voor beeld en vaak is deze vele malen interessanter dat het uiteindelijke kledingstuk. Niet voor niets maak ik altijd een grap dat een white sheet vaak meer inhoud heeft dan een opgepofte japon. De zweverige stof dat een eigen leven leidt, nog onbepaald is, nog alles mag worden.

Ben je benieuwd wat we met deze doen? Boek een informatiegesprek zodat we jou individuele portret of een love-shoot kunnen ontwerpen.

Избранные посты
Недавние посты