Bruidsfoto - nog een prijs!

Januari is nog niet voorbij en ik heb een een pronkstuk in mijn awards-collectie trouwfoto's! Het is een grote eer om in het lijst van beste huwelijksfoto's te staan!

Hoe werd deze foto gemaakt? Seek the light - is mijn persoonlijke regel bij elke foto! Deze zonnestralen kwam ik tegen in een zonovergoten kamer. De blauwe gordijnen waren de perfecte match bij het blauw van de bruidsschoenen (something blue! ) - wat ook een prachtige blauwe gloed aan het geheel gaf. En dan was het play-time met de schaduwen, mijn grote liefde! Zij maken de foto grafisch interessant en de compositie met de ringen is geweldig!Ook de complementair contrast met goud en blauw is in deze heel mooi geworden. Blij dat deze foto in de prijzen is gevallen!

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square