2017 HAPPY NEW YEAR!

Gelukkig Nieuwjaar en allerbeste wensen voor jullie van mij! 2017 staat in het teken van succes, nieuwe uitdagingen en vooral heel veel liefde en mooie nieuwe trouwreportages! En wat een knallend begin heeft 2017 voor mij! Dames en heren, wij hebben een prachtige award binnen, een mooie prijs in bruidsfotografie ontvangen op 2 januari! Een beter begin van 2017 had ik niet kunnen wensen! De onderstaande bruidsfoto is gemaakt in één van de mooiste Nederlandse kastelen, eentje die ten midden van s'werelds bekende bloemen oasis staat; de kleurrijke tulpenvelden die de aandacht trekken van menig toerist, het is Kasteel Keukenhof in Lisse. Deze bruiloft op een prachtige zomerdag was internationaal goed vertegenwoordigd: Nederlandse, Turkse en Russische familieleden maakten de feestelijke ceremonie compleet. Video van dit bruidspaar kunt u bekijken op ijfilm.nl en via deze link: https://vimeo.com/142484710 Kasteel Keukenhof http://www.kasteelkeukenhof.nl/ biedt zowel binnen als buiten een schat aan prachtige achtergronden maar vooral ook erg veel ruimte voor de mooiste trouwfoto's en trouwreportage. In mijn ogen is dit de meest sprookjesachtige kasteel van Nederland. Het is net of je een romantische Disney sprookje binnenloopt. Het is ook niet vreemd want deze prachtige droomkasteel neemt zijn oorsprong in 1640. Aan alles is gedacht - de pittoreske omgeving, de ongelooflijk mooie bloementapijt om het kasteel heen en de prachtige schilderachtige torentjes die in de 19e eeuw zijn gebouwd om het gebouw tot een echte kasteel om te toveren. Ook de hoffelijkheid van het personeel was minstens kasteelwaardig! Ons internationale bruidspaar is samen met de gasten volledig in de watten gelegd. Binnen is het in Kasteel Keukenhof pracht en praal - de schilderijen in vergulde lijsten, de rijkelijk beschilderde plafonds en wat dacht u van het bekende balkon, waar een menig balkonscène op de foto is gezet! Romantiek en liefde! Bekijk deze foto in de trouwreportage van Kasteel Keukenhof: http://www.kasteel-keukenhof.weddingcouture.nl/

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square