A Romantic Christmas Snowfall

Mijn allerliefste vrienden! Ik wil iedereen hartelijk danken voor de vele reacties en berichtjes en ook de deelacties van deze nieuwe site! Het heeft mij behoorlijk wat uurtjes gekost en het resultaat vind ik geweldig! Ik wil jullie allen deze prachtige kerstkaart schenken! En wens ieder een hartelijke en warme kerstfeest, vol romantiek, vol liefde, vol van gevoel en inspiratie! ...en om er echt wat vrolijkheid bij te gooien - Here comes the snow!!! Meer foto's uit deze serie zijn te vinden in de album destination weddings http://www.weddingcouture.nl/destination-wedding

Bekijk foto-shoot uit zonovergoten Kreta en laat je inspireren voor je love-shoot of huwelijksreportage.

Marry X-mas!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square