Wedding Couture is live!


Met veel trots presenteer ik aan jullie mijn nieuwe prachtig gemaakte website. WeddingCouture.nl is zowel het platform voor toonaangevende bruidsfotografie in Nederland als inspiratie en stijl kenmerk in heel Europa. Zoals de naam het al doet vermoeden - is de fotografiestijl fashion en haute-couture geïnspireerd, maar dan speciaal ontworpen voor jou, voor de alledaagse moderne vrouw en man, die geen ervaring heeft in poseren of voor de camera staan. Ik ontneem deze zorg en is het mijn taak om jullie 'als op de cover' van vogue te zetten. WeddingCouture.nl kan de volledige foto en videoproductie voor jullie bruiloft verzorgen inclusief drone-opnames, prachtige cinematic videoclips en volledige documentaires naar keuze. De stijl waarin wij jullie bruiloft fotograferen en filmen is volledig afgestemd op jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij werken binnen jullie smaak en maken jullie droomfoto's! Wil je lichte romantische fotografie - dat kan! Warme zonnige zwoele beelden? Laat het ons weten! Dramatische zwart-witten en een intense cinematografische stijl? Wij maken ze graag voor u! Waarmaken van jullie wens - is ons ultieme doel! Geniet van deze nieuwe site! Laat je inspireren en neem contact op zodat wij jullie bruiloft kunnen ontwerpen! Tot gauw! Liefs,

Marina Novosad

Избранные посты
Недавние посты